Nieuws

 

Het begint weer te kriebelen.!!

  •  
  • 6 December 2012


We gaan weer bijna beginnen.!
De lekkerste alom geroemde Oliebollen, Appelbeignets en Wafels worden dit jaar vanaf 18 December weer gebakken op de Groene Plaats bij Het Glazen Huis... De opbrengst van deze actie gaan naar Texel FM, die zich dit jaar inzet voor serious request van 3 FM.
We zullen deze dagen staan van pl.min 11.00 uur tot 18.00 uur( of later...)
Kijk voor meer info ook op de site van Texel FM....

Ook staan we weer bij de Albert Heijn vanaf 27 December en op De Krim vanaf 29 December.
Bestellen kan ook.!!  Op www.oliebollentexel.nl kunt u het bestelformulier invullen, We bezorgen op Texel en u kunt uw bestelling ook afhalen bij onze karren.
Voor meer info check onze site.....

 

Haring voor bewoners van Gollards

 

  • Dinsdag 12 juni 2012

Bewoners van De Gollards in Den Burg werden donderdag getrakteerd op het eerste vaatje haring dat geschonken werd door Jan Stolk van het Havenrestaurant op ’t Horntje.


Hij kocht het vaatje woensdag voor €2180,- op de Texelse haringparty in de Oude Vismarkt in Oudeschild. Op de vijfde editie van het evenement werd traditioneel de Hollandse Nieuwe geproefd. Daarna konden de 150 bezoekers bieden op het eerste vaatje haring. De veiling werd geleid door Martin Trap onder toezicht van notariskantoor Dogger en Hoogerheide. De €2180,- werd aangevuld met donaties van andere bedrijven. In totaal liep het bedrag op tot €3000 dat geschonken wordt aan de Goede Doelen Stichting Texel die sport en spel op Texel wil bevorderen, zowel voor jong als oud en zowel individueel als in groepsverband. De haringparty was georganiseerd door gastheren De Texelse Visspecialist, TM Vastgoed, VBA Van Braak Accountants, Hanos Texel en Zilte Zaken Texel.

Bron: Texelse Courant

 

Goede Doelen Stichting

 

  • Maandag 7 mei 2012

Marc Prins en Ruud Weijers van de Goede Doelen Stichting hebben vrijdag cheques uitgereikt aan het G-team van Texel’94, hondensportvereniging DOS, basketbalvereniging De Marels en Windsurfclub Texel.

In totaal kon €2000,- worden verdeeld. Het geld werd verdiend met het bakken van oliebollen. In de week voor oudjaar werden op twee locaties, op De Krim en bij Albert Heijn, 12.000 oliebollen en 1.000 appelbeignets verkocht.

Bron: www.texelsecourant.nl

Aanvragen voor Goede Doelen Stichting

 

  • Maandag 9 januari 2012

Clubs en verenigingen die een beroep willen doen op het fonds van de Goede Doelen Stichting Texel kunnen een aanvraag indienen via www.goededoelenstichtingtexel.nl.

Het geld van de stichting is afkomstig uit de verkoop van oliebollen, die dit jaar bijzonder succesvol is verlopen. Mede dankzij de inzet van de vrijwilligers is de opbrengst dit jaar boven verwachting. Initiatiefnemers Marc Prins en Rudolf Weijers kunnen dit jaar zeker twee keer zoveel aan sponsoring uitdelen dan vorig jaar, toen bijdragen werden geleverd aan de zweefvliegclub en Waanzin. Diverse clubs hebben al een aanvraag om hun sport te promoten of de steun te gebruiken voor de aanschaf van materialen.

Bron: www.texelsecourant.nl

Stichting ondersteunt sport en spel

 

  • Maandag 20 december 2010

Voor het ondersteunen van clubs en verenigingen -met name op het gebied van sport- hebben Marc Prins en Rudolf Weijers de Goede Doelen Stichting Texel in het leven geroepen.

De gelden van de stichting, ter bevordering van sport en spel op Texel, zijn afkomstig uit de verkoop van oliebollen. Voor dat doel hebben de initiatiefnemers een verkoopwagen op de kop getikt, opgeknapt en geëxperimenteerd met het beste oliebollenrecept. Het resultaat was te proeven tijdens Ouwe Sunderklaas in Den Burg en van 18 tot en met 30 december op De Krim. Op Oudjaarsdag staat de verkoopwagen op het parkeerterrein van Albert Heijn in de Waalderstraat in Den Burg. De opbrengst van de oliebollenverkoop is beschikbaar voor verenigingen of clubs die met een kleine financiële bijdrage geholpen zijn - voor bijvoorbeeld de aanschaf van shirts of ballen. De verkoopwagen is ook beschikbaar voor evenementen. Ook wil de stichting zelf evenementen organiseren en sponsors werven.

Bron: www.texelsecourant.nl